ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΦΥΤΩΡΙΟ

Τα Προεπαγγελματικά Τμήματα λειτουργούν με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία παιδιών που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό. Η εισαγωγή στα τμήματα πραγματοποιείται κατόπιν εξετάσεων, οι οποίες διεξάγονται κάθε Σεπτέμβριο και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 17 ετών.

Εισαγωγικές Εξετάσεις – Ακροάσεις

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να ντύνονται με την κατάλληλη ενδυμασία σε όλα τα μαθήματα και τις εξετάσεις. Για το μπαλέτο τα κορίτσια θα χρειαστούν κορμάκι οποιουδήποτε χρώματος, ροζ καλσόν με τρύπα στο πέλμα και παπούτσια μπαλέτου (όχι pointe). Τα αγόρια ένα t-shirt ή φανελάκι λευκό, κολάν και παπούτσια μπαλέτου. Για το σύγχρονο τα κορίτσια θα χρειαστούν κορμάκι, μαύρο κολάν μέχρι τον αστράγαλο ή φόρμα (όχι παπούτσια και κάλτσες). Τα αγόρια ένα t-shirt ή φανελάκι, μαύρο κολάν ή εφαρμοστή φόρμα (όχι παπούτσια και κάλτσες).

Τα μαλλιά πρέπει να είναι πιασμένα κότσο. Καλό θα ήταν οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερό και μια πετσέτα. Σε όλα τα μαθήματα δεν επιτρέπονται τα βαμμένα νύχια, βραχιόλια, κολιέ κ.λπ. Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα πριν από την έναρξη των μαθημάτων και των εξετάσεων στο χώρο της Σχολής. Αιτήσεις για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις των Προεπαγγελματικών Τμημάτων της ΚΣΟΤ που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβριο, γίνονται δεκτές από το μήνα Ιούλιο. Οι ακριβείς ημερομηνίες για την περίοδο υποβολής των αιτήσεων ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα την καλοκαιρινή περίοδο.

Διαδικασία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 10 έως 17 ετών.

ΒΗΜΑ 1
Συμπληρώστε την αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας που είναι ανοικτή κατά την περίοδο υποβολής.

ΒΗΜΑ 2
Αφού συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικά και επισυνάψετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης στη θυρίδα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Α. Πιστοποιητικό γέννησης (ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας διπλής όψεως)
Β. Βεβαίωση παθολόγου ή παιδίατρου για την καλή γενική υγεία του παιδιού
Γ. Βεβαίωση ορθοπεδικού

Τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορείτε να τα αποστείλετε και συνημμένα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο auditions.ksot@gmail.com

Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει μόνο από τον γονέα / κηδεμόνα του ενδιαφερόμενου.