Αρχική|English
Είστε εδώ: 

Διοίκηση


Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα δωρεάν τριετούς φοίτησης που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού. Διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και ένα Διευθυντικό Στέλεχος. Το Προσωπικό της Σχολής αποτελείται από ένα σώμα δασκάλων-ερευνητών και ένα σώμα διοικητικών υπαλλήλων.

Διοικητική Οργάνωση και Διοικητικές Υπηρεσίες

Η σχολή, ως Ν.Π.Δ.Δ., διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και ένα Διευθυντικό Στέλεχος. Από το 1999, η νέα Διευθύντρια της σχολής, κυρία Παυλίνα Βερέμη, προσάρμοσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις σύγχρονες ανάγκες και εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις της σχολής.
Το Προσωπικό της Σχολής αποτελείται από το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό. Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαρτίζεται από το διδακτικό-ερευνητικό προσωπικό. Το διοικητικό προσωπικό απαρτίζεται από τους μόνιμους υπαλλήλους.
Η Γραμματεία της σχολής βρίσκεται Ομήρου 57, 10672, Αθήνα.

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Δ.Σ. της ΚΣΟΤ αποτελείται από τους:

Πρόεδρος
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΝΤΟΛΑ
Δικηγόρος

Αντιπρόεδρος
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ
Οικονομολόγος

Μέλη
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΖΗΣ
Σκηνοθέτης-Συνθέτης

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιήτης-Ψυχαναλυτής

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΣΙΜΟΣ
Λυρικός καλλιτέχνης

Διεύθυνση

Παυλίνα Βερέμη
Παυλίνα Βερέμη

Παιδί της Σχολής Ορχηστικής Τέχνης της Κούλας Πράτσικα, η Παυλίνα Βερέμη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Martha Graham School στη Νέα Υόρκη και στη London School of Contemporary Dance του Λονδίνου, όπου σπούδασε χορό και χορογραφία. Χόρεψε ως μέλος του London Contemporary Dance Theatre (LCDT) και μετά την επάνοδό της στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Έχει χορογραφήσει σε μουσική Μπάρτοκ, Μπαχ, Σκαλκώτα, Ξαρχάκου κ.ά., ενώ έχει συμπράξει -στο έργο της Μήδεια (video peinture)- με τον ζωγράφο Κώστα Τσόκλη.

Η χορογραφία της με τίτλο A journey in a journey in a journey συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κολωνίας όπου απέσπασε το δεύτερο βραβείο.

Έχει διδάξει στο LCDT και σε επαγγελματικές σχολές χορού στην Ελλάδα.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΚΣΟΤ (1994-1999), πρόεδρος των Επιτροπών επιχορηγήσεων του υπουργείου Πολιτισμού (1999-2001), μέλος της Επιτροπής αξιολόγησης του ΔΙΚΑΤΣΑ (1997- 1999), και υπεύθυνη για το σύγχρονο χορό της Επιτροπής εισαγωγικών και διπλωματικών εξετάσεων ανώτερων επαγγελματικών σχολών χορού του ΥΠΠΟ (1986-2006 ).

Από το 1999 είναι Διευθύντρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης.